Фіналісту Євробачення до кінця року необхідно знайти донорське серце, щоб вижити
Співак терміново потребує операції на серце.
news-image

Сальвадор Собрал, представник Португалії на Євробаченні-2017, має критичний стан здоров’я. Артист ледь може репетирувати та виступати через хворе серце, передає британське видання The Mirror, повідомляє «Є!» із посиланням на Перший.

27-річний Сальвадор вже був названий найкращим представником Португалії за всі роки участі країни у Євробачення серед фаворитів він посідає другу сходинку у букмейкерів Євробачення, поступаючись лише італійцю.

Але лікарі поставили співаку невтішний діагноз, і до кінця року йому необхідно знайти донора серця, щоб вижити.

Сальвадор не хотів, щоб ЗМІ розголошували його лікарську таємницю, але після того, як співак був обраним представляти свою країну на Євробаченні-2017, йому було необхідно зробити операцію по видаленню двох гриж. Саме тому Сальвадор не був присутнім на підготовчих етапах Євробачення-2017, та прибув до Києва тільки у понеділок, 8 травня.

Один з експертів зазначає:

“У Португалії абсолютно статичний номер, але це ще більше привертає увагу до чарівної пісні Сальвадора, написаної його сестрою Луїзою”.

Нагадаємо, що, починаючи з 1964 року, коли Португалія почала брати участь у Євробаченні, країна жодного разу не перемагала у конкурсі.

Читайте також: Глава МВС пояснив, чому на грудях глави поліції Дніпропетровщини «СРСР»
Читайте також: Польський авіаперевізник відкриває новий прямий рейс Познань-Львів