Війна
11 травня 2017
Терористи 25 раз з початку доби обстріляли українські позиції, - штаб АТО
Найбільше збройних провокацій проти сил АТО зафіксовано на Приморському напрямку.
news-image

З початку доби російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

На Донецькому напрямку противник з 82-мм мінометів і озброєння БМП вів вогонь по позиціях ВСУ в районі Луганського. Також з мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали українських воїнів, які захищають Авдіївку. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та озброєння БМП незаконні збройні формування били поблизу Зайцеве. З станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь неподалік Новгородського. Поблизу н.п. Кам'янка противник обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганщині бандформування з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли українських вояків поблизу Новозванівка. В районі н.п. Валуйское вели вогонь зі стрілецької зброї. Позиції сил АТО неподалік Кримського противник обстрілював з автоматичних станкових гранатометів, озброєння БМП, а також з мінометів калібру 120 мінометів.

Найбільше збройних провокацій проти сил АТО зафіксовано на Приморському напрямку. Там бойовики з 82-мм мінометів били по опорних пунктах ВСУ в районі Мар'їнки, Красногоровки, Широкино, Павлопіль і Чермалик. На тій же ділянці фронту ворог іноді застосовував гранатомети і стрілецьку зброю.

Крім того, у Широкино зафіксовано використання бойовиками протитанкового ракетного комплексу. В районі Водяного бандформування обстрілювали українських воїнів з станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів. У цього ж населеного пункту, а також в районі Лебединського вів вогонь ворожий снайпер

Читайте також: З початку доби один військовослужбовець ЗСУ загинув, - штаб АТО
Читайте також: В мережі знайшли акаунти тітушок, які у Дніпрі влаштували напад на учасників АТО