Світ
12 травня 2017
Новий очільник ФБР зробив заяву стосовно розслідування щодо Росії
Він заявив, що звільнення його попередника, не вплине на роботу відомства
news-image

Ендрю Маккейб, який обійняв посаду керівника американського Федерального бюро розслідувань, зробив заяву, що стосується справи про ймовірні спроби Росії втрутитися в вибори президента Сполучених Штатів Америки в 2016 році, повідомляє «Є!» з посиланням на ВВС.

Маккейб зазначив, що звільнення його попередника, не вплине на роботу відомства і конкретно на цю справу, а розслідування продовжиться й надалі. Голова ФБР запевнив, що в майбутньому він повідомлятиме про ймовірні зовнішні політичні втручання у роботу ФБР.

Варто відмітити, що після звільнення колишнього керівника ФБР Джеймса Комі, який керував розслідуванням щодо російського впливу в американських виборах, в медіапросторі з’явилася думка, що саме за це Дональд Трамп і вирішив звільнити його.

Повідомлялось, що Комі напередодні звільнення надсилав запит про надання додаткових фінансових ресурсів для розслідування. Водночас в Білому домі відкидають будь-які звинувачення на політичність рішення Трампа і запевняють, що це було спричинено виключно «сумнівами у компетентності Джеймса Комі». 

Читайте також: Як Луценко підставив Вороненкова, - розповідає російський політик