Суспільство
13 травня 2017
Люди Путіна готують вбивство відомого терориста, – Бутусов
Російські спецслужби катували одного з «героїв» терористичної "ДНР".
news-image

Стало відомо, що російські спецслужби катували одного з «героїв» терористичної "ДНР" та організатора так званого "референдуму" Романа Лягіна.

Про це заявив військовий журналіст, головний редактор видання "Цензор.Нет" Юрій Бутусов, передає «Є!».

Три роки тому, 11 травня 2014 року російські спецслужби провели незаконний "референдум" про приєднання Донбасу до Росії... І ось тільки тепер колишній тоді "глава Центрвиборчкому ДНР" Роман Лягін розповів, що ніякого народного руху не було і в помині - все керівництво "ДНР" призначив особисто помічник Путіна Владислав Сурков! А коли сам Лягін посмів висловити свою думку, то в Донецьк прилетів співробітник адміністрації президента РФ Максим Борисович Поляков, і Лягіна катували в його присутності, – розповів Бутусов.

За його словами, нині співробітники Путіна, вірогідно, готують вбивство ще одного з ватажків терористів, що створив батальйон бойовиків "Восток", Олександра Ходаковського.

Цікаво, що Лягіна змусили написати записку, де він зізнавався в підготовці замаху на іншого терориста – Олександра Ходаковського. Очевидно, що Ходаковського незабаром можуть знищити як і інших ватажків бойовиків, і як зазвичай звинуватити в цьому невловимі "українські ДРГ", – вважає журналіст.