Українські колійники ремонтуватимуть польські залізничні колії
В процесі підписання контракту досягнуто домовленостей про розширення співпраці з будівництва та ремонту залізничних колій в 2018 році.
news-image

Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" підписало контракт з компанією ZUE S.A. (Польща), згідно з яким "Укрзалізниця" проведе ремонт залізниці на польській станції Медика.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генеральний директор "Укрзалізниці" Войцех Бальчун.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"Є хороша новина. Наших шляховиків разом з колійной технікою запросили до Польщі виконувати цикл робіт на станції Медика. Про це філія" Центр по ремонту та експлуатації колійних машин "ПАТ" Укрзалізниця "і польська Компанія ZUE S.A. підписали контракт", - написав Бальчун.


За його словами, вартість контракту становить 4329 тис. Грн. (159,5 тис. Євро).

"Це свідчення професіоналізму наших працівників і гарного технічного оснащення. 17 працівників Центру по ремонту та експлуатації колійних машин під керівництвом виконроба працюватимуть в Польщі в два етапи: в червні і у вересні-жовтні цього року", - уточнив Бальчун.


Крім того, для виконання робіт за зазначеним контрактом польська компанія закупить у філії "Центр управління промисловістю" ПАТ "Укрзалізниця" 20 тис. Кубометрів щебеню фракції 40-70.
В процесі підписання контракту досягнуто домовленостей про розширення співпраці з будівництва та ремонту залізничних колій в 2018 році.

Читайте також: Уряд представив новий метод захисту українських доріг
Читайте також: Держава скасує всі пільги на проїзд в громадському транспорті