Події
14 травня 2017
На Київщині орендатор до смерті забив власника квартири
Згідно з повідомленням, інцидент стався в м. Вишгороді.
news-image

У Київській області через побутовий конфлікт п'яний орендар забив до смерті власника квартири. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції, інформує «Є!», з посиланням на kiev.segodnya.ua.
Згідно з повідомленням, інцидент стався в м. Вишгороді. До правоохоронців звернулися медики, які повідомили, що в одній з квартир було виявлено тіло 32-річного господаря з ознаками насильницької смерті, зокрема, численними травмами голови і тулуба.
Прибувши на місце події, поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. 

"Ним виявився 28-річний житель Черкаської області. Встановлено, що в той вечір за місцем тимчасового проживання відпочивали за чаркою квартирант і його друзі. Раптово між наймачем житла і власником приміщення на побутовому грунті виникло непорозуміння, почалася сварка, яка переросла в бійку. Під час бійки молодої черкащанин наніс побої по всьому тілу своєму кривднику, від яких той помер на місці ", - відзначили в поліції.

Зараз тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові. Досудове слідство триває.

Читайте також: Ліфт вбивця: чоловік провалився у шахту і впав у кому (Відео)