Джонні Депп зіграє головну роль у фільмі про засновника компанії McAfee
Майбутня картина відноситься до жанру "чорних комедій".
news-image

Американський кіноактор Джонні Депп втілить на екрані образ ексцентричного програміста Джона Маккафі, засновника компанії-розробника антивірусного програмного забезпечення McAfee. Про нього планується зняти фільм під назвою "Король джунглів" (King of the Jungle), повідомив журнал The Hollywood Reporter, передає «Є!»

Майбутня картина відноситься до жанру "чорних комедій".

Для сюжету була обрана стаття спеціалізованого журналу Wired, в якому розповідалося, як Маккафі продав своє дітище і поїхав жити відлюдником в джунглях Белізу.

Сценарій стрічки доручено написати Скотту Александеру і Ларрі Карацевські, які продовжать співпрацю, розпочату на зйомках фільму "Ед Вуд" (Ed Wood, 1994) з Деппом і Мартіном Ландау в головних ролях.

Режисерами обрані Гленн Фікарра і Джон Рекуа, які знімали стрічку "Це безглузде кохання" (Crazy. Stupid. Love, 2011) зі Стівом Кареллом, Райаном Гослінгом, Джуліанной Мур і Еммою Стоун.

Маккафі народився у вересні 1945 року на військовій базі США в Великобританії, виховувався він в американському штаті Вірджинія. Талановитий програміст починав кар'єру в Національному управлінні США з аеронавтики і дослідженню космічного простору, потім пропрацював в декількох приватних компаніях, поки не заснував в 1987 році власну фірму. У 1994 році він продав McAfee виробнику мікропроцесорів Intel. Фірма була пізніше перейменована, проте її продукція досі виходить з товарним знаком McAfee.

Статки Маккафі в 2007 році зросли до 100 млн доларів. Глобальна фінансова криза завдала значної шкоди підприємцю, який поїхав в Беліз на кілька років, але був змушений повернутися в США в 2013 році після серії конфліктів з владою. У минулому році програміст балотувався в президенти США від Лібертаріанської партії, але в першому колі передвиборної гонки поступився колишньому губернатору штату Нью-Мексико Гері Джонсону.


Читайте також: Курс валют на 15 травня