Світ
15 травня 2017
У Москві співробітник МЗС РФ розстріляв свою сім'ю і вкоротив собі віку, - ЗМІ
Чоловік вистрілив дружині в обличчя, його дочка намагалася втекти, тому вона отримала поранення в спину.
news-image

У Москві співробітник російського МЗС розстріляв власну родину, після чого наклав на себе руки, повідомляє «Є!» з посиланням на 112 телеканал.

Повідомляється, що чоловік вистрілив дружині в обличчя, його дочка намагалася втекти, тому вона отримала поранення в спину. П'ятирічна дівчинка, як і її мати, загинула.

Після розправи злочинець покінчив з собою.

На місці працюють співробітники правоохоронних органів.

Як повідомили в прес-службі Слідчого комітету РФ по Москві, за фактом злочину порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб).

"За версією слідства, вночі 15 травня 2017 року в квартирі житлового будинку, розташованого по Ленінському проспекту в місті Москві, виявлені тіла чоловіка та жінки, а також малолітньої дівчинки з ознаками насильницької смерті у вигляді вогнепальних поранень. Встановлено, що жінка разом з донькою перебувала в гостях у давнього знайомого, який під час зустрічі дістав мисливську рушницю і зробив в них не менше 2-х пострілів. Від отриманих поранень мама і донька померли на місці події. Після скоєного чоловік покінчив життя самогубством. В даний час слідчі і криміналісти продовжують працювати на місці події, опитуються родичі, сусіди та можливі очевидці. Проводиться комплекс слідчих дій, спрямований на встановлення всіх обставин події. Розслідування триває", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:На Київщині орендатор до смерті забив власника квартири

Читайте також:Люди Путіна готують вбивство відомого терориста, – Бутусов