З квітами та піснями: як білоруські фанати зустрічали учасників «Євробачення» NaviBand (фото)
Учасники групи вирішили, що поки ні в яких конкурсах участі не братимуть.
news-image

Артем Лук'яненко та Ксенія Жук, представники Білорусі на міжнародному конкурсі пісні "Євробачення-2017", повернулися з Києва. Фанати зустрічали NaviBand в Мінську з квітами і піснею "Гістория майга жицця", передає «Є!» із посиланням на БЕЛТА.

Артем і Ксенія подякували всім за привітання і ту підтримку, яку відчували весь час в Києві. Вони зауважили, що відчули на конкурсі інтерес до своєї пісні, до білоруської мови, культури країни, яку представляли.

"Для нас участь в "Євробаченні" була цікавою історією. Адже те, що відбувається, коли ти всередині конкурсу, зовсім не схоже на ті уявлення про змагання, коли дивишся його по телевізору. Це така емоція і важка праця. Поки ми вирішили, що більше ні в яких конкурсах участі не братимемо! ", - напівжартома-напівсерйозно сказали артисти.

На питання, що б вони побажали представникам країни на майбутніх конкурсах, музиканти відповіли, що важливо бути чесними.

"Потрібно бути чесними з собою, з піснею, не придумувати ніякі історії. Потрібно вірити в те, що робиш, не слухати нікого, і працювати з командою, яка тебе підтримує", - вважають Артем і Ксенія