Суспільство
15 травня 2017
У футболці «Україна»: Марина Порошенко провела перший випуск зарядки на телебаченні (відео)
Передача виходитиме о 7:15.
news-image

У понеділок, 15 травня, на телеканалі "Україна" вийшов перший випуск ранкової зарядки, яку веде перша леді Марина Порошенко. Фізкультхвилинка вийшла в рамках програми "Ранок з Україною" в рубриці "У ритмі спорту". В інтернеті вже з'явилися перші фрагменти відео, передає «Є!» із посиланням на Страна.ua.

На відео дружина президента в футболці з написом "Україна" у фітнес-студії пояснює українцям, як підготуватися до навантажень майбутнього дня. Вона показує нескладну розминку вправ для шиї, повороти тулуба.

Передача виходитиме о 7:15.
Нагадаємо, що президент Петро Порошенко заявив, що його дружина Марина стала ведучою на телеканалі "Україна", який належить олігарху Рінату Ахметову, не порадившись з чоловіком.

"У нас дуже демократичні відносини в родині і вона веде активну громадську діяльність. І чи збирається вона знімати цикл передач, не політичних, вона зі мною не радилася. Але я подивився анонс. І мені сподобалося. І третя позиція - давайте критикувати програму, коли ви її побачите. Вона ще не вийшла! А коли побачите, тоді критикуйте ", - сказав президент на вчорашній прес-конференції.