Резонанс
15 травня 2017
«Я міг би вийти під час виступу португальца, але...» - Седюк розповів, чому «пожалів» Сальвадора Собрала
Пранкер впевнений, що він не осоромив Україну.
news-image

Скандальний український пранкер Віталій Седюк, який оголив сідниці під час виступу Джамали на Євробаченні-2017, заявив що міг зробити це під час виступу учасника від Португалії Сальвадора Собрала. Він заявив про це, спілкуючись із журналістами у залі суду, де йому обрали запобіжний захід, передає ТСН, повідомляє «Є!»

"Я потрапив в зону, де була мала сцена, я не був біля великої сцени, а на малій сцені виступали лише переможець (тріумфатор Євробаченні-2017 Сальвадор Собрал з Португалії – ред.) і Джамала. Якби я дістався великої сцени, то, можливо, я вийшов би на італійці. Я нічого не маю проти Джамали. Але мені було шкода португальця, я теж був поряд з португальцем, але у нього проблеми із серцем, могло зупинитися", - сказав Седюк.

Скандальний пранкер додав, що потрапив до МВЦ, де відбувалося Євробачення-2017, без особливих перешкод, про що навіть зняв відео.

"Мені вдалося зайти на територію Євробачення без акредитації, без запрошення, пройти всі кордони, опинитися біля малої сцени і вже коли я опинився, то вирішив зробити епатажну витівку, враховуючи досвід. Я зробив це заради епатажу. Плюс це була кульмінація моменту, коли я почав знімати. Тому що я проходив кордон і записував на IPhone: ось 21:20 на годиннику, я пройшов кордон, я не маю квитка. Вихід на сцену був кульмінацією того, що я знімав до того", - пояснив скандаліст.

На запитання, чи не вважає Седюк, що своїм вчинком соромить Україну, він відповів:

"Я вважаю, що соромлять політики Україну, а я не соромлю Україну".

 

Читайте також: Седюк пояснив, чому оголився на сцені Євробачення
Читайте також: Винуватець має понести відповідальність: в оргкомітеті Євробачення-2017 прокоментували конфуз із голими сідницями Седюка