Війна
15 травня 2017
Терористи обстріляли українські позиції поблизу Водяного та Гнутового: двоє українських бійців отримали поранення
В районі Новотроїцького били з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.
news-image

Протягом дня підрозділи російсько-терористичних військ продовжували обстрілювати позиції сил АТО. Втім, їх кількість і інтенсивність вогню в порівнянні з попередніми днями, зменшилися. З початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. З початку доби двоє українських воїнів отримали раненія.Подразделенія сил АТО контролюють ситуацію в зоні своєї відповідальності і знаходяться в готовності дати противнику гідну відсіч.
Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Приморський напрям. Вранці бойовики обстріляли наші позиції поблизу Водяного і Гнутового зі стрілецької зброї. В районі Новотроїцького били з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів. Там же за українськими захисникам вів вогонь ворожий снайпер.

Донецьке напрямок. Недалеко від Кам'янки бойовики обстріляли воїнів сил АТО з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Луганське напрямок. Незаконні збройні формування з гранатометів здійснювали обстріли опорних пунктів ЗС України біля Новозванівка і Новоалександровки ". 

Читайте також: У зоні АТО важко поранено жінку-військового – штаб
Читайте також: АТО: поранено 6 бійців ЗСУ, 49 обстрілів