Події
15 травня 2017
В Києві вщент вигоріло 800 квадратних метрів суконної фабрики (відео)
Від одного зі складів лишився лише понівечений вогнем метал.
news-image

Понад 4 години тривала пожежа на суконній фабриці під Києвом. Вогнем були охоплені складські приміщення в Березані площею 800 квадратних метрів, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Від одного зі складів лишився лише понівечений вогнем метал, а продукція – халати, білизна, ковдри – вигоріла вщент. Ще одне приміщення пошкоджене, решту 8 складів вдалося врятувати. За попередніми відомостями від очевидців-працівників фабрики, запалало десь на виробничій лінії, а вогонь перекинувся на складське приміщення. Про причини займання зараз точної інформації немає. 

"Не було часу розбиратися", - пояснив заступник начальника главку ДСНС у Київській області Сергій Майстренко.

Завдяки тому, що тканина займається легко і горить швидко, пожежа охопила велику територію. За деякою інформацію, рятувальників викликали з певним запізненням. Однак по прибутті фахівці ДСНС швидко взяли ситуацію під контроль і зупинили небезпеку подальшого поширення вогню. На місці працювали вогнеборці з різних районів Київщини – Броварів, Яготина, Переяслав-Хмельницького тощо. Декому довелося здолати 70 км шляху, аби приступити до виконання завдання. Загалом полум'я приборкували 60 людей і 13 одиниць техніки. Постраждалих у пожежі немає. 

Читайте також: Ще два офіси «Опозиційного блоку» горіли на Дніпропетровщині: фото
Читайте також: На Київщині з водойми витягнули автомобіль із ввімкненими фарами (фото)