Київ
17 травня 2017
У Києві розпочався конкурс дебютантів Віденського балу
У Колонній залі столичної мерії пройдуть два бали – дитячий і дорослий.
news-image

Розпочався конкурсний відбір дебютантів благодійного Віденського балу, який відбудеться 27 та 28 жовтня в Колонній залі КМДА, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

«У Колонній залі столичної мерії пройдуть, фактично, два бали – дитячий і дорослий. Пари дебютантів завжди відкривають класичні Віденські бали, адже це дуже відповідально. Ми починаємо конкурсний відбір пар дебютантів на обидва бали.

Заявку можна подати до 15 червня через відповідну форму на сайті. Після зазначеної дати експерти за участю бального комітету відбиратимуть учасників. Потім ми їх ретельно готуватимемо, щоб стрій дебютантів був бездоганний. Підготовка триватиме 4 місяці у студії танцю Лілії Ребрик і Андрія Дикого. Напередодні балу відбудеться кілька генеральних репетицій», – зазначила Марина Ігнатуша, генеральний директор групи компаній «Брендберг» – ексклюзивного організатора Благодійного Віденського балу в Києві.

Вона додала, що для підготовки такого престижного міжнародного заходу залишилось обмаль часу, адже йдеться про дотримання всіх канонів і традицій, визнаних у Європі. До організації залучено понад 400 осіб, серед яких – хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби.

Кошти від благодійного Віденського балу будуть витрачені на реабілітацію воїнів, які повернулися з АТО (за даними Асоціації із медичної і психологічної реабілітації, такої допомоги можуть потребувати понад 100 тисяч демобілізованих). Окрім того, кошти спрямують на програми Київського центру дітей із інвалідністю – унікального закладу, що відкрився півроку тому.

Захід відбудеться за підтримки мерії Києва та Відня, бального комітету Відня, у взаємодії із ЮНЕСКО та МЗС України.

Читайте також: Жіноча збірна України: медіа день у Пущі Водиці (фото)