Події
18 травня 2017
Переможець «Голосу країни» прийшов до Ради захищати московську церкву (фото)
В одному з постів у Facebook користувачі знайшли вислів переможця пісенного конкурсу, в якому священник називає героїв Небесної сотні «божевільними».
news-image

Переможець проекту «Голос країни – 7», священник Олександр Клименко, відомий своїми скандальними заявами,  прийшов 17 травня під будівлю парламенту, де УПЦ Московського патріархату влаштувала протест-молебень, інформує «Є!» з посиланням на Главком.

Видання нагадує, що священик з пісенного конкурсу після перемоги потрапив у скандал. В одному з постів у Facebook користувачі знайшли його вислів, в якому священник називає героїв Небесної сотні «божевільними».

Сам Клименко згодом зазначив, що нічого скандального на своїй сторінці у соцмережі не побачив. Крім того, отець Олександр каже, що готовий підписатися під кожним своїм словом.

Як повідомляв Інформаційний Акцент, Верховна Рада у четвер планує визначитися щодо проекту закону про особливий статус релігійних організацій, керівні центри яких розташовані в державі, визнаній державою-агресором. Під стінами парламенту вже зібралося кілька тисяч прихильників УПЦ Московського патріархату. Вони вимагають не ухвалювати проекти законів №4511 та №4128.

Читайте також:Під Радою мітингують прихильники УПЦ МП (фото)