Україна
18 травня 2017
Названа мінімальна сума коштів, яка необхідна українцям для подорожей у країни Європи
Створили сайт про правила безвізового режиму, який розповідає українцям про мінімум засобів, який вони повинні мати для подорожей по Європі.
news-image

В Україні створили сайт про правила безвізового режиму, який розповідає українцям про мінімум засобів, які вони повинні мати для подорожей по Європі, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Відповідна інформація з'явилася на ресурсі "Подорожуй відповідально" ГО "Європа без бар'єрів". На цьому сайті опублікована карта Європи, в якій зазначена інформація про вимоги окремих країн до мінімальної суми коштів, які необхідно мати з собою для перетину кордону.

Також в карті вказані документи, які необхідно мати з собою.

На сайті повідомляється, що країни, про яких завантажена ця інформація, виділені яскравим зеленим кольором. Щоб дізнатися базову суму необхідних коштів для країни, потрібно клацнути на неї або на її назву на картці.

Для отримання більш детальної інформації потрібно перейти за посиланням, яке також з'являється після кліка. За інформацією цього сайту, у Франції норма - 32,50 євро в день для тих, хто має підтвердження наявності житла, і 120 євро, якщо немає підтвердження наявності житла.

Німеччина вимагає - 45 євро в день, Італія – 269,60 євро на строк до 5 днів, Нідерланди - 34 євро. В Швейцарії треба 91 євро в день, а для студентів 27 євро.

Читайте також:ЄС офіційно підписав рішення про безвізовий режим для України