Політика
18 травня 2017
Рабинович: Потрібно заборонити держпідприємствам працювати з будь-якими формами офшорних компаній
Для того щоб закінчити корупцію в нашій країні, потрібні 10 послідовних кроків.
news-image

В Україні слід заборонити роботу з офшорними компаніями на законодавчому рівні. Таку думку в ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».

"Все дуже просто. Для того щоб закінчити корупцію в нашій країні, потрібні 10 послідовних кроків. Ми знаємо, що все йде в офшори, всі працюють через прокладки-офшори. Не треба створювати ніяких НАБУ, є просте рішення: на території держави Україна забороняється всім державним підприємствам працювати з будь-якими формами офшорних компаній. Чому вони цього не беруть? В одну хвилину закінчать всі », - заявив парламентарій.

Вадим Рабинович висловив свою думку щодо бездіяльності уряду. 

«Вони всі сидять за цими офшорами. Тому одна з принципових позицій економічної кампанії політичної партії "За життя": офшори в країні заборонені взагалі як форма власності. Я розумію, що це боляче, образливо, що буде менше мільярдерів. Зате буде більше нормально живучих людей », - резюмував народний депутат.
Читайте також: Мільярди гривень Приватбанку зникли під чуйним керівництвом Рожкової, - Коломойський
Читайте також: Парламент бореться із корупціонерами тоді, коли це вигідно Президентові, – журналіст