Політика
23 травня 2017
Вадим Рабинович розкритикував чергове підвищення цін на комунальні послуги
Через некомпетентні дії чиновників в країні «йде повзуча агресія на людей в усіх напрямках».
news-image

Народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович обурений тим, що Кабмін знову підняв розцінки на холодну воду. Про це політик заявив в передачі «Хто кому Рабинович» на каналі «112 Україна», інформує «Є!».

Під час останнього підвищення тарифів на ЖКГ уряд обіцяв, що більше не буде піднімати розцінок. Але вже з 1 травня тариф на холодну воду для населення підвищили на 28%. На запитання телеглядача, як після таких дій чиновників людям довіряти Кабміну, політик відповів наступне.

«А хто сказав, що вам потрібно довіряти цьому уряду? Якщо ви пам'ятаєте, то вам гучно заявили, що люди не будуть платити за комуналку більше 20% від доходу сім'ї. Пам'ятаєте? І я пам'ятаю. Що стосується нашого уряду, то він завжди говорить правду, яку сам же і вигадує », - вважає парламентарій.


За словами політика, через некомпетентні дії чиновників в країні «йде повзуча агресія на людей в усіх напрямках: по тарифах, з охорони здоров'я, за освітою».

«Сьогодні мене вразила заява міністра культури, коли той відказав: Не важливо, чому навчимо наших дітей, важливо, щоб вони виросли патріотами. Вам потрібні патріоти фізично сильні, які будуть в охоронних загонах, вас будуть охороняти і орати на вас на полях і на заводах, які залишились. Ось це все, що вам потрібно від країни. І щоб вони при цьому співали пісні, оди для вас. Не знаю, скільки це народ буде терпіти », - говорить Вадим Рабинович.


Нагадаємо, що політик вимагає проведення дострокових парламентських виборів, щоб дозволити економічну та політичну кризу в країні.

Читайте також: «Я не боюся звіту в парламенті», - відповів Гройсман на закиди депутатів
Читайте також: В Україні набув чинності новий порядок ввезення видавничої продукції з Росії