Війна
25 травня 2017
Комбат Власенко роз'яснив, чому українські війська не переходять у режим наступу на Донбасі
На сьогоднішній день передбачається тільки два шляхи вирішення цього питання.
news-image

Про це комбат Власенко, відомий за позивним «Філін», написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

«А може комусь цікаво, чому ми не переходимо у наступ, а сидимо в обороні на «лінії зіткнення»? Можу розповісти», – анонсував свій допис «Філін», зазначивши, що у нього «виникла думка про це розповісти, бо, як виявилося, навіть адекватні люди не завжди розуміють, чому так».

Далі пропонується допис комбата Власенка мовою оригіналу і без купюр. 

Буду писати іноземною мовою, що б опоненти не користувалися перекладачем.

Отже, уявімо, що все-таки прийнято рішення не доводити антитерористичну операцію на Донбасі до «замороженого, млявої конфлікту», а почати повномасштабний наступ на російсько-терористичні війська і витіснити їх з нашої території, вийти на межі України з росією. Мрія будь-якого українця!

Для цього необхідно оголосити військовий стан, згідно з однойменного Закону України і повністю перевести всю економіку на «військові рейки». Більшу частину підприємств, що мають важливе стратегічне значення, націоналізувати. Ввести в країні комендантську годину, істотно обмежити мовлення ЗМІ та інтернету. Ввести цензуру. Ввести продкарточкі. Все держструктури перевести на військово-цивільні адміністрації. Вартість «воєнного стану» близько 3 млрд. Доларів. Список ще довгий. Упевнений, що він Вам не сподобаються.

Так як на окупованій території і на кордоні України знаходиться приблизно близько 250 тис. Військовослужбовців російських терористичних військ, то доведеться оголосити загальну мобілізацію для того, що б «поставити під рушницю» близько півтора мільйона осіб для створення необхідного чисельної переваги в живій силі. Радує те, що зброї і боєприпасів у нас на всіх вистачить.

Потрібно бути готовим до того, що це буде вже справжня війна із застосуванням противником ракетних військ і артилерії по всій території країни, танкових військ і авіації, ракетних військ стратегічного призначення і військово-морського флоту і т.д.

І несучи героїчні втрати, наші Збройні Сили, в перебігу приблизно 7-8 місяців боїв, вийдуть на кордон з РФ. Ура!

Тепер один важливий нюанс. Це безповоротні і санітарні втрати серед мирного населення. Мирного, неозброєного населення. Похилого віку, жінок і дітей, які проживають як на окупованих територіях, так і на підконтрольних Україні. За попередніми, нескладними підрахунками це до 1 500 000 людей. Військових не вважаємо.

Тепер три питання. Перший: Хто готовий в нашій країні взяти на себе таку відповідальність. Другий: Хто готовий розпорядиться життям і долями беззбройних людей, незалежно від їх поглядів? І третій: Хто за це буде відповідати в Гаазі?

Я? Ні. Президент? Точно ні. Верховна Рада? Однозначно ні. Мабуть ви?

Тому на сьогоднішній день передбачається тільки два шляхи вирішення цього питання. Це політичний, за рахунок вмілого використання наших переваг. І економічний, за рахунок всебічного тиску на РФ з боку світової спільноти.

Саме тому наші війська зупинені на «лінії зіткнення». Вони успішно тримають свої позиції. І будуть тримати.

Це моя суб'єктивна думка. Його нікому не нав'язую.

Читайте також: Бойовики нанесли повторний удар по Авдіївці із «Градів», зруйнувавши приватні будинки
Читайте також: В одній із київських лікарень помирають діти через халатність лікарів
Читайте також: На Донбасі українські військові звели церкву із підручних матеріалів (відео)