Суспільство
25 травня 2017
Більшість українців відповідально поставиться до перетину кордону з ЄС, – політолог
Неорганізованих туристів, які сядуть у власне авто і поїдуть кудись, не знаючи куди, але все ж займуть чергу на кордоні – не буде багато.
news-image

Більшість українців перетинатимуть кордон із країнами Євросоюзу, спланувавши перед тим усі деталі поїздки: транспорт, житло тощо, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

«Я оптиміст. Вважаю, що неорганізованих туристів, які сядуть у власне авто і поїдуть кудись, не знаючи куди, але все ж займуть чергу на кордоні – не буде багато. Думаю, що вони бронюватимуть готелі, знаходитимуть найзручніші транспортні засоби. Тим паче, що до нас незабаром прийдуть лоу-кости повітряного сполучення», – каже  політолог Максим Розумний. 

Політолог, опираючись на досвід Грузії, вважає, що безвізовий режим в Україні працюватиме успішно.

«Ефект від безвізового режиму буде справді позитивний. Звернімо увагу на Грузію. У них теж нещодавно відкрились двері до безвізового режиму з ЄС. Народ скористався можливістю подорожувати, виїжджати за кордон. Згідно їхніх даних, завертають і не пропускають малу кількість громадян. Тому, будемо сподіватися, що й до нас буде таке ж позитивне ставлення», – говорить Максим Розумний.

Читайте також:У день набуття чинності безвізу українські прикордонники працюватимуть в умовах посиленого режиму

Читайте також:Безвіз для дітей: особливості та тонкощі оформлення документів