Київ
25 травня 2017
В «Лекторії Призма» розповіли про те, як Майкл Джексон став зіркою (фото)
Цього разу на лекції йшлось про 80-ті роки минулого століття. Тетяна Григор’єва почала з цікавої інформації про юність Діани Спенсер, яка потім стало загальновідомою принцесою Діаною.
news-image

«Вітер змін» (80-ті роки) – одна з 16-ти авторських лекцій курсу «Більше, ніж історія» від освітнього агентства «Лекторій Призма», повідомляє «Є!».

За словами кореспондента «Є!», від історичних лекцій про цей період історії цей курс відрізняється не звичним, креативних підходом. По-перше, лектором є викладач із 15-річним стажем, кандидат історичних наук, автор навчального посібника і колективних монографій з історії Тетяна Григор'єва.

По-друге, на лекції демонструються відео, які вплинули на наступні десятиріччя, на кшталт одруження Діани та принца Чарльза.

Цього разу на лекції йшлось про 80-ті роки минулого століття. Тетяна Григор’єва почала з цікавої інформації про юність Діани Спенсер, яка потім стало загальновідомою принцесою Діаною.

Відразу після одруження королівська сім’я побачила, що Діана зовсім інша: полюбляє рок-музику, займається благодійністю, не цурається ВІЧ-інфікованих.

Однак поведінка принцеси дедалі більше подобалась мешканцям Великобританії. Інша тема – це те, як сходила зірка співака Майкла Джексона. Як виявилось, значна частина успіху належить його команді, до якої були залучені найкращі спеціалісти того часу.

Також лектор розповіла про складні рішення Михайла Горбачова, який наважився забрати радянські війська з країн Варшавського блоку та дозволив розібрати Берлінську стіну.

Ця лекція була однією з 16-ти авторських лекцій освітнього агентства «Лекторій Призма». Курс під назвою «Більше, ніж історія» має на меті проаналізувати найважливіші віхи новітньої історії людства, починаючи з Американської та Французької революцій і до сьогодення.

Читайте також:Українець потрапив у топ кращих ІТ-підприємців року від Forbes