Політика
25 травня 2017
Нардепи-свободівці вимагають введення віз із Росією
Олег Осуховський висловив сподівання, що законопроект стосовно візового режиму із РФ буде внесений у парламент та проголосований вже наступного сесійного тижня.
news-image

Питання введення віз із Російською Федерацією є актуальним і давно повинно було прийнято у сесійній залі Верховної Ради. Про це під час брифінгу заявив нардеп, член ВО "Свобода" Олег Осуховський, передає кореспондент «Є!»

"Народні депутати від ВО "Свобода" зареєстрували проект рішення щодо введення віз із Росією ще у 2014 році. А також - проекти постанов щодо розірвання дипломатичних стосунків із РФ та щодо заборони торгівлі з окупованими територіями. Але зараз навколо цього питання є багато спекуляцій, багато російських лобістів, зокрема, у залі Верховної Ради", - вважає нардеп.

На думку Олега Осуховського, депутати-олігархи, які мають бізнес із Російською Федерацією, наразі спекулюють з приводу візового питання. 

"Вони розказують : "А як же українські заробітчани?" Можливо, владі вже треба припинити відправляти українців на заробітки в Росію чи іншу країну, а потрібно створити такі умови, таку економіку в державі, щоб українці могли заробляти в Україні, а не їхати на заробітки. Ми вважаємо, що це величезна спекуляція", - зауважив він.


Олег Осуховський висловив сподівання, що законопроект щодо введення візового режиму із Російською Федерацією буде внесений у Верховну Раду та проголосований вже наступного сесійного тижня.

Читайте також: Олексій Порошенко оцінив роботу батька на посаді президента
Читайте також: «Київ мого дитинства - це Київ 90-х років» - Андрій Іллєнко