Політика
27 травня 2017
«Володимира Путіна необхідно зупинити», - заявив представник США Майкл Маккол після відвідин України
Маккол зазначив, що США можуть ще багато чому навчитися в України.
news-image

Президента Росії Володимира Путіна необхідно зупинити, оскільки російська агресія розгорнута не тільки проти України, а й проти всього світу.

Інформує «Є!», з посиланням на obozrevatel.com.

Про це після візиту в Україну заявив голова комітету Палати представників США з внутрішньої безпеки Майкл Мак-Кол, передає "Голос Америки".

"Ця країна зараз знаходиться в стані війни з Росією, з Путіним. У той час, як я вимовляю ці слова, чотири мільйони людей перебувають під окупацією на сході України, а Крим захоплений Росією. Тут знаходиться епіцентр війни проти путінської неприхованої агресії, російської агресії , розгорнутої не тільки проти України, а й проти всього світу ", - сказав він.

Маккол зазначив, що США можуть ще багато чому навчитися в України, "але єдина річ очевидна - пана Путіна треба зупинити". Зокрема, за його словами, український досвід цінний в контексті посилення кібербезпеки і національної безпеки США.

"Час цієї поїздки було вибрано абсолютно вірно, так як Росія продовжує вдаватися до кібервійни і вести військові дії проти наших союзників. Ми повинні продовжувати працювати і підтримувати ці європейські країни в боротьбі проти всіх і кожного російського дії по дестабілізації та втручання в них. Після перебування на передньому краї російської агресії і, провівши переговори з лідерами інших країн, я усвідомив, що нам потрібно робити для того, щоб підтримати їх ", - підкреслив Маккол.
Читайте також: 26 раз з початку доби бойовики обстрілювали українські позиції, - штаб АТО
Читайте також: На Львівщині судитимуть чоловіка за посягання на територіальну цілісність України