На Кубані та в Криму почали розливати вина, присвячені будівництву Керченського моста
Тираж колекційної серії обмежений.
news-image

Винороби Криму та Краснодарського краю почали розливати по пляшках ексклюзивну колекцію вина, присвячену будівництву Керченського моста між півостровом і материковою Росією. Про це повідомив інформаційний центр "Кримський міст", передає «Є!»

"Вино"Кримський міст" почали розливати по пляшках. (...) У проекті беруть участь п'ять виноробних підприємств Криму та Кубані ( "Новий Світ", "Масандра", "Кубань-Вино", "Саук-Дере" і "Фанагорія"- ред.). Кожне готує свою продукцію за особливою технологією ", - йдеться в повідомленні.

В інформаційному центрі додали, що поки вино по пляшках розлили два підприємства - завод шампанських вин "Новий світ" і "Кубань-вино". На інших підприємствах вино з колекції "Кримський міст" поки витримується в дубових бочках або емальованих ємностях.

Тираж колекційної серії обмежений: кожне з трьох краснодарських підприємств випустить по 19 тис. пляшок, два кримських - 19 тис. на двох, що дорівнює довжині мосту - 19 кілометрів.

Повідомляється, що виноробні підприємства заклали вино на знак підтримки зведення Керченського моста в кінці 2015 року, коли велися підготовчі роботи до будівництва.

"Вино з ексклюзивної колекції "Кримський міст" дозріває і витримується разом з самим мостом", - відзначили в інфоцентрі.

 

Читайте також: У Києві прорвало трубу з гарячою водою, фонтан досягнув 7-го поверху (фото)
Читайте також: «Розбив намет та обматюкав»: у Лисичанську депутат від «Самопомочі» напав на жінок-активісток від «Опоблоку»