Світ
29 травня 2017
Після вечірки австралієць виявив себе на зробленому поліцією селфі (фото)
Поліцейські донесли хлопця до будинку після бурхливої ​​вечірки.
news-image

Студент з Австралії на ім'я Ріс (Reece) опублікував на своїй сторінці в Facebook селфі з поліцейськими, які донесли його до будинку після бурхливої ​​вечірки. Скріншот знімка також розміщений в офіційному акаунті поліції штату Тасманія. Пост швидко вийшов в топ публікацій на Reddit, передає «Є!»

Хлопець виявив фотографію, зроблену усміхненим поліцейськими, наступного дня і зрозумів, що вони допомогли йому дістатися до ліжка.

«Я переглядав фотки на смартфоні, і виявилося, що ці класні хлопці зробили пару бомбових селфі після того, як дотягли мою п'яну #упу додому. Просто легендарно», - написав студент на своїй сторінці.

За кілька годин пост від імені поліції набрав понад шість тисяч лайків.

У поліцейській дільниці в розмові з журналістами видання Mashable уточнили, що «відвідувачі вечірок» - співробітники, які стежать за тим, щоб любителі тусовок благополучно повернулися додому, - зазвичай не доставляють молодих людей, що випили,  до ліжка, а лише стежать за тим, щоб ті мали в голові план повернення.

Один з учасників незвичайного селфі розповів, що правоохоронцям довелося дочекатися приїзду друга Ріса, який зміг би за ним доглянути.