Політика
30 травня 2017
В уряді визначили п'ять областей із найгіршими дорогами
Цьогоріч для доріг припасли 30 мільярдів гривень.
news-image

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман проінспектував стан автошляхів у Волинській, Львівській та Тернопільській областях. Дороги глава Кабміну оглядав із повітря, перебуваючи у гвинтокрилі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Урядовець заявив, що на кожному третьому об'єкті перевірка виявила порушення.

"Ми будемо вас контролювати так, як вас ніхто не контролював. Якщо буде щось не так, ми будемо вас карати", - пообіцяв прем'єр дорожникам.

 А журналістам Гройсман заявив, що спостерігає не просто за ремонтом доріг, а за ремонтом якісним і чесним. 

Чиновники вирахували, що найгірші дороги в Україні у п'яти областях: Луганській, Запорізькій, Київській, Миколаївській та Закарпатській. Урядовці обіцяють ситуацію з автошляхами виправити за п'ять років. Лише цьогоріч для доріг припасли 30 мільярдів гривень, і ще два мільярди збираються витратити на стратегічну трасу, яка з'єднає українські чорноморські порти з європейськими.

Про ще один амбітний проект говорить очільник "Укравтодору" Славомір Новак. Мова про польський кредит на 100 мільйонів євро, який дають на 30 років під вигідні відсотки, але з умовою, що у будівництві братимуть участь і польські компанії. Разом із поляками зароблять і українці – тракторист Віктор Дузінський уже їздить на імпортному каткові за назвою "Хамм". Чоловік роботою задоволений: "Техніка чудова, зарплата нормальна". 

Читайте також: Літати дешево: до Франції за 10 євро
Читайте також: Гройсман перевірить ремонт доріг у трьох областях