Політика
31 травня 2017
За останні три роки в Україні в 2,78 рази впала середня пенсія, - Юлія Тимошенко
Як докази Тимошенко привела в приклад дослідження Організації Об'єднаних Націй.
news-image

Українці не мають потреби в тому, щоб хтось їм оголошував якісь звіти, тому що люди сьогодні самі можуть оцінити рівень свого життя і власні можливості існування.

Інформує «Є!», з посиланням на hvylya.net.

Таку думку висловила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко у вечірньому підсумковій програмі «Наслідки» зі Світланою Орловської на телеканалі NewsOne, коментуючи публічні звіти Гройсмана перед урядом.

«Люди можуть оцінити рівень роботи уряду по своїх гаманцях, за своїми холодильників, станом життя сім'ї, чи можуть вони вилікувати своїх дітей і батьків і, врешті-решт, чи можуть вони поїхати відпочивати і по безвізу з'їздити за кордон. Тому звіти, насправді, Україні не потрібні, це все формальності », - пояснила нардеп.

За словами Тимошенко, звіт - це коли люди почали жити порівняно краще. Але, як стверджує нардеп, сьогодні ми цього спостерігати не можемо.

Як докази Тимошенко привела в приклад дослідження Організації Об'єднаних Націй. Тимошенко переконана, що ніхто краще не може дати оцінку тому, який звіт сьогодні має президент Петро Порошенко і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана перед народом.

«Так ось, в Україні на сьогоднішній день 60% людей живуть за межею бідності. Потім, згідно свіжим рейтингам World Happiness, Україна увійшла до трійки найбільш нещасливих країн світу. І ще стопка таких рейтингів про те, що ми очолюємо корупційний рейтинг », - зазначила Тимошенко.

На додаток до цього лідер «Батьківщини» додала, що за останні три роки в Україні в 2,78 рази впала середня пенсія.

«Вона була 187 доларів 50 центів, зараз вона становить 68 доларів 80 центів. Також впала в 1,7 рази заробітна плата українців », - підсумувала Тимошенко.
Читайте також: В уряді визначили п'ять областей із найгіршими дорогами