Війна
31 травня 2017
Українська армія може звільнити Донбас за 5 днів
Російські війська на Донбасі бояться того, що українська армія двома ударами винесе їх на територію Росії.
news-image

Військовий експерт розповів, чого найбільше бояться російські війська на Донбасі.

Вони бояться того, що українська армія двома ударами винесе їх на територію Росії.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат України Дмитро Тимчук, передає «Є!» з посиланням на "Апостроф".

"Коли ми говоримо, що росіяни намагаються постійно наступати, ми повинні ще розуміти, що вони до нестями, дико бояться зустрічного або навіть превентивного наступу ВСУ", - вважає Тимчук.
"На тому ж новоазовському напрямку ще рік тому були обладнані два повноцінні укріпрайони, тобто райони оборони. Ми бачимо, що такі самі створюють у глибокому тилу, фактично, у бойовиків - район Макіївки, туди, на Шахтарськ, у Луганській області - на південь від Стаханова. Це свідчить, що російсько-терористичні війська дійсно бояться, що українська армія двома ударами їх винесе просто на територію Росії. Новоазовський район складно моніторити, але звільняти цю ділянку було б значно простіше. Якщо не втрутяться російські кадрові війська, озброєні сили Російської Федерації", - повідомив він.

Тимчук вважає, що ВСУ могли б за 5-6 днів вийти до кордону.

"Це я беру ще середній сценарій. В оптимістичному, з огляду на невелику відстань, все може бути швидше", - зазначив він.

Читайте також:Невдовзі будуть призивати випускників військових кафедр, - експерт

Читайте також:Бойовики 4 рази з початку доби використовували заборонену Мінськими угодами зброю: 19 обстрілів за день