«Океан Ельзи» дасть безкоштовний концерт на Донбасі
Вперше безкоштовний концерт українські рокери дали в прифронтовому Маріуполі рік тому.
news-image

Відомі музиканти приїдуть в Сєвєродонецьк на запрошення місцевих жителів, передає «Вчасно» з посиланням на організаторів.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Вже традиційно для цього туру в кожній частині якого «ОЕ» проводять концерти на сході нашої країни, група відвідає Луганську область», - йдеться в повідомленні.

Жителі Луганщини почують у виконанні музикантів пісні з альбому «Без меж» і всім відомі хіти «океанів». Концерт відбудеться 9 червня на стадіоні «Хімік». Початок о 20.00. Вхід вільний.

Вперше безкоштовний концерт українські рокери дали в прифронтовому Маріуполі рік тому. Тоді місцеві жителі організували флешмоб «Маріуполь чекає на Океан». Через півроку група виступила з безкоштовним концертом у Краматорську. Концерти "океанів" у прифронтових містах зібрали десятки тисяч місцевих жителів, які добиралися на виступ улюбленої групи зі всього Донбасу, включаючи окуповані території.
Концерти "океанів" у прифронтових містах зібрали десятки тисяч місцевих жителів, які добиралися на виступ улюбленої групи зі всього Донбасу, включаючи окуповані території.

Читайте також: Океан Ельзи анонсував безкоштовний концерт
Читайте також: MONATIK пояснив, чому виступав на Євробаченні безкоштовно (відео)