Український офіс Mail.ru закривають
Співробітникам пропонують переїхати до Росії.
news-image

Підрозділ Mail.Ru в Україні буде закрито, а його співробітникам запропоновано продовжити роботу в російських офісах компанії. Про це заявив в інтерв'ю Коммерсанту гендиректор Mail.Ru Борис Добродєєв, передає «Є!»
Пропозиція про переведення в Росію стосується всіх співробітників українського підрозділу.

«Наявність представництва на ринку втрачає сенс з урахуванням тих санкцій, які ввела Україна проти нас», - пояснив Борис Добродєєв.

Скільки співробітників, працюють в структурах Mail.Ru в Україні, він уточнювати не став, зазначивши лише, що це "досить компактні структури".

Говорячи про блокування ресурсів Mail.Ru в Україні, Добродєєв заявив, що "це вдарить насамперед по українських користувачах, які позбудуться своїх улюблених комунікаційних сервісів".

"Ми будемо робити все, щоб якось компенсувати цю втрату і допомогти українським користувачам продовжувати залишатися в контакті зі своїми друзями", - додав він.

Внесок українського бізнесу в загальну виручку Mail.Ru Group, за словами Добродєєва, не був значним, і блокування ресурсів не матиме негативного впливу на фінансові показники компанії.

Читайте також: Соратник терориста Стрєлкова отримує підвищену пенсію з українського бюджету
Читайте також: Курс валют на 1 червня