Події
2 червня 2017
У столиці Філіппін бойовики ІД організували стрілянину у готелі: десятки поранених (фото)
Комплекс був закритий після стрілянини, влаштованої невідомим чоловіком.
news-image

Стрілянина і вибухи були чутні в районі туристичного комплексу в столиці Філіппін Манілі, повідомляють очевидці. Відомостей про постраждалих від нападу поки не надходило, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомив CNN співробітник місцевого готелю, спочатку невідомий у масці відкрив стрілянину по відвідувачах на другому поверсі будівлі. За даними порталу Rappler.com кілька людей постраждали. У той же час повідомляється про кількох нападників.

У повідомленні туристичного комплексу Resorts World Manila вказується, що комплекс був закритий після стрілянини, влаштованої невідомим чоловіком. 

"Компанія працює в тісному контакті з поліцією Філіппін, щоб переконатися, що всі гості і співробітники в безпеці. Ми просимо вас молитися в ці важкі хвилини", - йдеться в повідомленні.


REUTERS

Співробітник казино, що знаходиться в курортному комплексі, розповідав філіппінського телеканалу, що один з нападників вилив на ігровий стіл горючу рідину, пише Reuters.

Представник збройних сил Філіппін повідомив, що поліція повністю контролює ситуацію в Resorts World Manila. Відповідальність за напад вже взяло на себе угруповання "Ісламська держава" (ІД), повідомляє моніторингова група SITE.

Держдепартамент США у "Твіттері" повідомив, що вибухи і стрілянина також чутні в районі аеропорту Маніли і закликав американських громадян уникати районів, де сталася НП

Читайте також: Перестрілка в центрі Києва: двоє поранених (фото)