Події
2 червня 2017
Дружина бійця АТО з Росії, пораненого на Подолі, вперше дала коментар
Вона підтвердила, що пострілом зі свого пістолета зупинила нападника.
news-image

Дружина пораненого під час стрілянини в Києві бійця АТО з Росії Адама Осмаєва жінка-боєць АТО Аміна Окуева подякувала всім за підтримку. Вона підтвердила, що пострілом зі свого пістолета зупинила нападника.

Про це чеченський снайпер з АТО написала на своїй сторінці в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на facenews.ua.

«Спасибі всім, хто переживав і молився. З милості Всевишнього все гаразд. Стан Адама важкий, але стабільний. Кілер зупинений мною з нагородної зброї », - йдеться в повідомленні.
«Велике спасибі за підтримку всім і в першу чергу моїм колишнім колегам з МВС і товаришам по службі. Все буде добре, дасть Бог », - додала боєць АТО.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 1 червня на Подолі в Києві сталася стрілянина. внаслідок якої вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків.

У ЗМІ поширили інформацію про те, одним з поранених в перестрілці на Подолі в Києві виявився росіянин Адам Осмаєв - його на батьківщині звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Згодом в МВС підтвердили особу пораненого під час стрілянини в Києві росіянина. У стрілка, який відкрив вогонь, виявлений закордонний паспорт громадянина України.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що кілера, який поранив у Києві учасника АТО Адама Осмаєва, завербували російські спецслужби.

Читайте також: Один із поранених у перестрілці на Подолі - росіянин, якого звинувачують у замаху на Путіна (фото)