Події
2 червня 2017
«Нехай вороги втруть криваві соплі» - Аміна Окуєва
Аміна Окуєва повідомила, що наразі ніякої допомоги, крім молитов, не потрібно.
news-image

Дружина добровольця АТО Адама Осмаєва, на якого було скоєно замах в Києві, Аміна Окуева дала свідчення про подію правоохоронцям. Про це вона написала у Фейсбуці, передає «Є!»

"Нещодавно приїхала з відділень, де давала свідчення. Спати не виходить, так що читаю побажання від вас всіх і просто фізично підживлююсь вашою любов'ю і позитивом. Телефони поки не в мене, так що телефонувати немає сенсу. Зрідка буду заходити в Фейсбук, але просто фізично не встигаю всім відповісти. Допомоги поки ніякої, крім молитов не потрібно", - написала Окуєва.

Вона зауважила, що для неї особисто головна мораль всього, що сталося, така: "наші життя і смерті лише в Руках Всевишнього".

"А всім побратимам ще раз хочу нагадати знайому всім бійцям істину: в екстремальній ситуації у нас залишаються тільки ті навички, які були відпрацьовані до автоматизму", - зазначила Аміна Окуєва.
"Ми теж вас любимо. А вороги нехай втруть соплі - цього разу криваві!", - додала вона.

Нагадаємо, в Києві на Подолі стався замах на учасників АТО, які служили в рядах батальйону поліції Київ-2, подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуеву. Нападник вистрілив в груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила кілька пострілів в стрілка.

Пізніше Аміна повідомила, що стан здоров'я її чоловіка важкий, але стабільний.

Читайте також: Дружина бійця АТО з Росії, пораненого на Подолі, вперше дала коментар