Події
2 червня 2017
На Донеччині 25-річний прокурор вимагав гроші з поліцейського
У Торецьку один з прокурорів, погрожуючи працівнику поліції кримінальною відповідальністю, зажадав від нього три тисячі гривень «відкупу».
news-image

На Донеччині затримано прокурора, який вимагав гроші з поліцейського, передає «Є!»

"До Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України надійшла оперативна інформація про те, що один з працівників Торецького відділення прокуратури вимагає неправомірну вигоду зі співробітника поліції.

Прокурор запідозрив оперуповноваженого поліції Торецька у внесенні недостовірних відомостей у документацію контрольно-наглядової справи. Щоб підозри «розвіялися», працівник прокуратури зажадав від 26-річного поліцейського неправомірну вигоду у розмірі трьох тисяч гривень", - йдеться в повідомленні поліції.

25-річний прокурор у своєму службовому кабінет іотримав від оперативника поліції три тисячі гривень, які вимагав. Однак у цей момент його затримали працівники обласної прокуратури, Управління Служби безпеки України та оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У разі доведення вини затриманого йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте також: 20-річна львів’янка намагалася продати свою новонароджену дитину за 80 тисяч гривень (фото, відео)
Читайте також: «Нехай вороги втруть криваві соплі» - Аміна Окуєва