Світ
4 червня 2017
Пенсійна реформа: законопроект підтримали МВФ та Світовий Банк
Законопроект про пенсійну реформ.
news-image

МВФ та Світовий Банк висловили свою підтримку законопроекту українського уряду щодо реформування пенсійної системи. Зазначимо, що проект закону був розроблений Міністерством соціальної політики за дорученням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Про це повідомляє прес-служба уряду, передає «Є!».

У повідомленні наголошується, що "крапку в переговорному процесі поставив Прем’єр-міністр України, який безпосередньо брав участь у переговорах з головою місії МВФ Роном Ван Роденом".

Результатом переговорів стало затвердження збалансованого, комплексного документу, що базується на кращому світовому досвіді та дає відповіді на ті виклики і проблеми, які гостро стоять сьогодні перед українською державою та суспільством, – мовиться у повідомленні.

Окрім того, прес-служба Кабміну опублікувала оригінали відповідних листів Світового Банку та Міжнародного валютного фонду.

За підсумками наших на цьому тижні подальших обговорень ми висловлюємо свою підтримку законопроекту у його поточній формі. Наразі буде важливо отримати парламентську підтримку цьому законопроекту, зберігши в ньому всі засадничі елементи реформи, щодо яких ми досягли порозуміння, – мовиться у листі, підписаному Ван Роденом.