Світ
15 січня 2015
Російські політики створюють свій "Антимайдан"
Одним із засновників руху є сенатор Дмитро Саблін
news-image

Російські політики та громадські діячі створюють рух "Антимайдан", щоб не допустити в країні "кольорових революцій", повідомив член Ради федерації, перший заступник голови всеросійської громадської організації "Бойове братство" Дмитро Саблін.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на ТАСС.

До ініціативної групи руху крім Сабліна увійшли президент всеросійського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов (Хірург), письменник, один із співголів партії "Великое Отечество" Микола Стариков, учасник бойових дій в Афганістані, член Ради ветеранів Афганістану В'ячеслав Шабанов, чемпіонка світу з боїв без правил Юлія Березікова та інші.

"Ми розуміємо виклики сучасності, які наразі відбуваються. Бачимо, що відбувається на братській Україні", - сказав Саблін. "Зараз наша головна мета не допустити Майдан в Росії", - підкреслив сенатор, відзначивши, що рух не буде "розпорошуватися".

"Ми будемо збиратися скрізь, де збирається опозиція", - зазначив він, говорячи про план дій нового руху. Зі свого боку, Стариков додав, що в четвер учасники "Антимайдану" підуть на Манежну площу. Там на 15 січня прихильники опозиціонера Олексія Навального планували акцію протесту.

"Всі вуличні руху, всі" кольорові революції "призводять до крові, до того що в першу чергу страждають діти, жінки, люди похилого віку. Ми зібралися, щоб цього не допустити", - підкреслив Саблін.

Нагадаємо, що антимайданом називають в Україні прихильників Партії регіонів та противників Помаранчевої революції і Євромайдану, які проводили серію акцій під час революцій в Україні.