Події
9 червня 2017
Шахрайка виманила у дружини померлого бійця АТО 400 тис.гривень
Підозрювана, працюючи в одному зі столичних банків, переконувала громадян, що зможе обміняти їхні кошти за вигідним курсом валют, проте гроші потерпілим не повертала.
news-image

Прокуратура оголосила про підозру жінці, яка шахрайським шляхом виманила у дружини померлого бійця АТО майже 400 тис. гривень.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Києва, підозрювана, працюючи в одному зі столичних банків, переконувала громадян, що зможе обміняти їхні кошти за вигідним курсом валют, проте гроші потерпілим не повертала

«Однією з жертв злочину стала дружина бійця АТО, яка отримала майже 400 тис. грн у зв’язку із смертю чоловіка та передала їх шахрайці», - йдеться у повідомленні.

 Загалом підозрювана заволоділа грошовими коштами громадян на суму майже 1,3 млн гривень. Київською місцевою прокуратурою №5 зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3, 4 ст.190 (шахрайство, вчинене у великих та особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Читайте також: Супрун розповіла як проходитимуть пологи після медичної реформи
Читайте також: З початку року до Кіберполіції за допомогою звернулись майже 10 тисяч громадян
Читайте також: У Києві продають крадену форму Збройних сил України (фото)