Війна
11 червня 2017
Бойовики обстріляли Кримське та підтягують сюди танки і бронетехніку
Українська сторона залишає за собою право на адекватні дії у разі загрози життю і здоров’ю військовослужбовців.
news-image

Окупанти підтягують бронетехніку і танки у район села Кримське Новоайдарського району Луганської області, де стався найпотужніший обстріл українських позицій за минулу добу, та планують продовжувати агресивні дії. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, інформує «Є!».

«У Кримському стався найпотужніший обстріл на всьому Луганському напрямку минулої доби. Обстріл тривав 25 хвилин, і бойовики випускали по дві міни або по два артилерійські снаряди калібром 122 мм щохвилини. За наявною інформацією, окупанти будуть продовжувати агресивні дії в цьому районі і підтягують підкріплення на передову, зокрема бронетехніку і танки», - сказав Мотузяник.

Він наголосив, що українська сторона залишає за собою право на адекватні дії у разі загрози життю і здоров’ю військовослужбовців або спроби наступу ворога на позиції сил АТО. За словами речника, із 73-х зафіксованих минулої доби ворожих обстрілів 34 відбулося з використанням важкого озброєння, яке підлягає відведенню від лінії розмежування, згідно з Мінськими домовленостями. При цьому найнапруженішою ситуація залишається саме у районі Кримського на Луганському напрямку, найспокійніше - поблизу Донецького аеропорту.


 

Читайте також: Запеклий бій під Жолобком. З’явилась інформація про загиблого бійця ЗСУ