Спорт
12 червня 2017
У першому таймі грали незрозуміло в що, - Ярмоленко
Важка перемога, але гра забувається, а результат залишається.
news-image

Лідер національної збірної України і київського "Динамо" Андрій Ярмоленко після перемоги над Фінляндією (2:1) поділився враженнями про гру. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

"Важка перемога, але я думаю, що гра забувається, а результат залишається. Думаю, це підходить для сьогоднішнього матчу. Перший тайм був взагалі жахливий. Грали незрозуміло в що. У другому вже розуміли, що якщо ми не виграємо, то боротися за вихід на ЧС-2018 буде безглуздо ", - сказав Ярмоленко.
"Довелося включати бойові якості і битися за країну і результат. Вболівальники повинні бути задоволені нашою самовіддачею. Бесєдін? Молодець, що говорити. Для нападника важливо забивати, він вийшов і забив переможний м'яч. Йому можна тільки поаплодувати. Нам потрібно дивитися на себе і свою гру. Якщо будемо вигравати, то нам без різниці хто як зіграє ", - додав футболіст збірної України.

Нагадаємо, збірна України здобула перемогу над командою Фінляндії в виїзному матчі відбіркового турніру на ЧС-2018. Зустріч, яка пройшла в Тампере, завершилася з рахунком 2: 1 на користь гостей.

Читайте також:Манчестер Юнайтед став найдорожчим футбольним клубом