Суспільство
12 червня 2017
Трагедія у Києві: чоловік не міг змиритися з тим, що його екс-дружина з іншим, та вбив суперника
Правоохоронці затримали злочинця.
news-image

У столиці правоохоронці оперативно затримали зловмисника, який під час вживання спиртних напоїв ножем наніс смертельні травми 27–річному киянину. Трагедія сталася у парку відпочинку Дарницького району, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

"Правоохоронці встановили: чоловік не міг змиритися з тим, що його колишня дружина мешкає з іншим чоловіком. Постійно телефонував їй та просив зустрітися. Вона погодилася, але на зустріч прийшла не сама. Після випитого алкоголю чоловіки почали з’ясовувати стосунки, а згодом між ними виникла сварка.

На очах у колишньої дружини ревнивець кілька разів вдарив ножем свого опонента, після чого викинув у кущі ніж і куртку, а сам втік", - йдеться в повідомленні поліції.

Жінка відразу викликала лікарів та правоохоронців.

Через деякий час правоохоронці затримали правопорушника. Ним виявився 30- річний безробітній громадянин іншої держави. Свою провину він визнав, а свій вчинок пояснив, що не міг змиритися з тим, що його дружина з іншим.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: 30-річний киянин намагався спалити кабінет дільничного офіцера поліції
Читайте також: У Святошинському районі столиці застрелили жінку (відео)