Події
12 червня 2017
В Ужгороді поліція затримала чоловіка, який незаконно торгував гранатами
За словами поліцейських, чоловік не зовсім усвідомлював, що творить.
news-image

На вулиці Тихого в Ужгороді біля залізничного вокзалу поліція затримала місцевого жителя, який пропонував перехожим придбати гранату РГД-5.

Про це повідомила УНН прес-секретар ГУ ПП у Закарпатській області Тетяна Щоголєва, інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

“У поліцію надійшло повідомлення, що невідомий чоловік на вулиці Тихого намагається продати гранату за 500 гривень. Правоохоронці на місці події з’ясували, що граната у чоловіка, жителя міста Ужгород, є з собою. До того ж сам він повідомив, що у нього ще є зброя. В результаті в ужгородця виявлено п’ять гранат РГД-5 і 40 патронів”, – розповіла Щоголєва.

За словами поліцейських, чоловік не зовсім усвідомлював, що творить. Зараз він дає пояснення правоохоронцям. Поліція з’ясовує, звідки у жителя Ужгорода такий арсенал зброї.

За повідомленням прокуратури Закарпатської області, правопорушнику за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також: В Дніпропетровську чоловік влаштував стрілянину через демонтаж АЗС
Читайте також: У Підмосков'ї стріляли по людях, ЗМІ повідомляють про чотирьох загиблих
Читайте також: Доба в АТО: 2 бійців ЗСУ загинули, 67 обстрілів і 4 зазнали поранень