Білик уперше показала свого молодшого сина (фото)
Наприкінці 2015-го року Ірина Білик приголомшила новиною про те, що стала мамою вдруге.
news-image

Співачка Ірина Білик, концерт якої нещодавно ледь не зірвали в Одесі, вперше показала свого молодшого сина Табріза.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Батько хлопчика, Аслан Ахмадов терміново прилетів з Москви через погрози Ірині, яка лише потішилася можливості побути зі своїми чоловіками разом.

"Я знаю, що у чоловіка зараз дуже багато роботи, всіляко намагалася йому пояснити, що я в безпеці, що поруч багато людей, які мене захистять в разі потреби - не слухав. "Буду у тебе в суботу зранку", - по-чоловічому лаконічно поставив мене перед фактом і поклав слухавку, - розповіла Білик.
 

За словами Ірини, найбільше приїзду батька зрадів півторарічний Табріз.

"Можливо, це прозвучить дивно, але десь в глибині душі я навіть трохи вдячна цим людям, які спробували зірвати мій концерт - адже фактично завдяки їм у нашій сім'ї з'явилася позачергова можливість побути разом", - зізналася співачка.
"Ні для кого не секрет, що ми живемо в різних містах: я в Києві, Аслан в Москві. У нас космічний зв'язок, який від відстані стає тільки міцніше. Але все одно іноді так хочеться притиснутися до міцного чоловічого плеча і милуватися тим, як син обіймає тата", - додала Білик.
 
"Тож зараз я просто дуже сильно щаслива через те, що поруч зі мною - мої найрідніші і найближчі! І всім-всім людям хотіла б порадити жити так, як я - в першу чергу думати про те, як своє життя зробити краще, а не чиєсь – гірше", - підсумувала артистка.
 

Нагадаємо, наприкінці 2015-го року Ірина Білик приголомшила новиною про те, що стала мамою вдруге. Батьком її сина виявився російський фотограф та стиліст Аслан Ахмадов.

Читайте також:Білик прокоментувала свій концерт в Одесі