Київ
13 червня 2017
Частина Києва може бути без гарячої води до жовтня
Йдеться про водопостачання у Дарницькому, Дніпровському, Подільському, Деснянському та Оболонському районах столиці.
news-image

Гаряча вода у п'яти районах Києва може бути відсутньою до початку опалювального сезону. Про це заявив голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков, пише ВВС, передає «Є!»

Йдеться про водопостачання у Дарницькому, Дніпровському, Подільському, Деснянському та Оболонському районах столиці. Причина - зупинка ТЕЦ-6.

"Дії "Нафтогазу" не є прогнозованими, вони ситуативні. Взяли і відключили (ТЕЦ-6 від газопостачання. - Ред.)... Велика ймовірність, що до початку наступного опалювального сезону", - сказав пан Плачков.

Опалювальний сезон у Києві починається 15 жовтня.

Ще 30 травня через борги "Київенерго" за транспортування газу в столиці вимкнули ТЕЦ-6, яка забезпечувала гарячою водою майже п'яту частину киян - понад дві тисячі будинків на Оболоні, Троєщині, Райдужному, Воскресенському масивах та частині Подолу.

"Київенерго", яке перебуває у приватному управлінні компанії Ріната Ахметова ДТЕК, "Нафтогаз" та міська влада поки що не можуть назвати жодних конкретних дат, коли можуть знайти компроміс та вирішити проблему.

Читайте також: Одна з європейських країн надала росіянам безвізовий в'їзд
Читайте також: Віталій Кличко: «Реконструкція газоочисного обладнання на Дарницькій ТЕЦ дозволить поліпшити екологічну ситуацію на лівому березі Києва»