Суспільство
13 червня 2017
Екс-Холостяк Іраклі Макацарія отримав травму на шоу «Танці з зірками»
Головний герой шостого сезону шоу «Холостяк» травмувався під час виконання українського танцю.
news-image

Кінопродюсер, колишній учасник шоу «Холостяк» Іраклі Макацарія і його партнерка по грузинській версії знаменитого у всьому світі телешоу «Танці з зірками» Саломе Чачуа для чергового ефіру вирішили приготувати автентичний український танець, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Але під час репетиції через виконання численних елементів і стрибків Іраклі серйозно пошкодив коліно.

Попри заборону лікарів, Іраклі вирішив не припиняти участі в шоу і після декількох протибольових уколів все ж зміг показати номер суддям і телеглядачам.

«Україна стала для мене другою домівкою, з нею пов'язані особисті спогади. Тому я спеціально беріг можливість станцювати український танець для екватора проекту, щоб якомога більше глядачів встигли його подивитися, і я був у хорошій формі, щоб його показати. Адже українські танці - одні з найскладніших у виконанні.

Але під час однієї з численних репетицій я невдало приземлився і відчув біль в коліні. Мене відразу відвезли до лікарів, які дали знеболювальні та сказали берегти ногу. Я подякував їм ... і повернувся знову до репетицій! Але перед прямим ефіром біль посилився, мені зробили уколи, і ось в такому стані я вийшов танцювати. Сподіваюся, що це не завадило мені втілити в танці красу, силу й красу моєї улюбленої України», - коментує подію Іраклі.

Попри травму, Іраклі Макацарія продовжує брати участь в одному з найпопулярніших шоу світу «Танці з зірками» та вже готує новий виступ.