Події
14 червня 2017
Киянин у власній квартирі організував веб-порностудію
Чоловік винаймав дівчат для надання сексуальних послуг іноземцям в мережі Інтернет.
news-image

Правоохоронці затримали киянина, який у власній квартирі організував онлайн-порностудію. Чоловік винаймав дівчат для надання сексуальних послуг в мережі Інтернет іноземцям, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

Порностудія, облаштована комп'ютерною технікою, знаходилася у трикімнатній квартирі однієї з київських багатоповерхівок.

"42-річний раніше судимий киянин винаймав на роботу дівчат віком 18 - 30 років через оголошення, які розміщував в Інтернеті. Обіцяв пристойний заробіток – від 50 до 500 доларів США за день спілкування у приватних чатах.

Працівниці демонстрували свої принади перед комп'ютером. Роздивитися за чималі гроші українок могли лише чужоземці. Українці не мали доступу до платних сайтів. В обов'язки дівчат входило спілкування з клієнтами та виконання всіх їхніх примх", - повідомили у поліції.

З квартири вилучено комп’ютери, через які здійснювалось розповсюдження порнографічного контенту, веб-камери, банківські картки, мобільні телефони, гроші та журнали обліку з даними дівчат. Наразі призначено ряд відповідних експертиз.

Організатора «бізнесу» затримано. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Києві раніше судимий чоловік із ножем грабував дітей
Читайте також: На Тернопільщині матір спакувала у пакет новонароджену дівчинку та закопала, як сміття
Читайте також: Киянин вбив жінку, яка не дозволила скористатися її телефоном