Суспільство
14 червня 2017
В Одесі таксист накинувся із ножем на пасажира через зауваження
Посварившись під час поїздки зі своїм клієнтом, водій таксі вирішив розв’язати конфлікт за допомогою ножа.
news-image

В Одесі затримано таксиста, який намагався вбити свого пасажира, передає «Є!» із посиланням на поліцію Одеської області.

Повідомляється,що раніше судимий 27-річний житель с. Нерубайське Біляївського району, який займався в Одесі приватним перевезенням пасажирів, отримав за допомогою мобільного додатку чергове замовлення. Прибувши на вулицю Керчинську, він забрав пасажира, якого повіз на вулицю Головківську.

У ході поїздки між чоловіками виник конфлікт через те, що пасажир висловив невдоволення тим, як водій керує автомобілем.

"Приїхавши до замовленої клієнтом адреси, чоловіки вийшли з транспортного засобу та продовжили конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки водій завдав пасажиру чотири удари в область черевної порожнини та грудної клітини ножем, що знаходився у нього в кишені шортів.

У результаті 34-річний чоловік отримав тяжкі пошкодження внутрішніх органів та був госпіталізований до лікарні. Зараз постраждалий перебуває у несвідомому стані, лікарі борються за його життя", - повідомили правоохоронці.

Зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (закінчений замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Закарпатті 14-річну дівчинку впіймали на крадіжці шоколадок
Читайте також: У Києві раніше судимий чоловік із ножем грабував дітей