Суспільство
14 червня 2017
Замість роботи в комітетах Лещенко з нареченою полетів до Барселони (фото)
У літаку, що здійснює рейс в Барселону, депутата впізнали пасажири, які надали фотографію Лещенка з нареченою.
news-image
Замість роботи в комітетах Верховної Ради народний депутат Сергій Лещенко з нареченою Анастасією Топольською полетів до Барселони.
 
Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.

У літаку, що здійснює рейс в Барселону, депутата впізнали пасажири, які надали фотографію Лещенка з нареченою.

Наречена Лещенка діджей Анастасія Топольська вже встигла похвалитися в Instagram знімками з відпочинку.

З 12 по 16 червня народні депутати повинні працювати в комітетах Верховної Ради, комісіях і фракціях.

Сайт зазначає, що Лещенко є головою підкомітету з питань міжнародної співпраці та імплементації антикорупційного законодавства Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Згідно з повідомленням прес-служби Апарату Верховної Ради України, 15 червня мають відбутися слухання в Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції.

Під час слухань відбудеться обговорення узагальнених Національним агентством запобігання корупції пропозицій органів державної влади про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" в частині обмеження відображення у відкритому доступі декларацій окремих категорій суб'єктів декларування з метою забезпечення національної безпеки або для захисту життя, здоров'я, майна суб'єктів декларування та членів їх сімей.

Як повідомлялося, у вересні 2016 року народний депутат України від "Народного фронту", заступник голови регламентного комітету Верховної Ради Павло Пинзеник заявив, що нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, який став фігурантом скандалу з купівлею елітної квартири, 6 вересня був помічений в літаку, що вилітав до Тбілісі. Пинзеник стверджував, що поїхав Лещенко не у відрядження, тому що не доповідав про це офіційно і не з'явився 7 вересня до Верховної Ради.

Спікер Ради Андрій Парубій 7 вересня заявив, що не підписував заяву про відрядження нардепа від БПП Сергія Лещенка.