Суспільство
15 червня 2017
Під час пластичної операції померла неповнолітня героїня шоу «Пусть говорят»
Згідно з попередніми даними, метою операції було усунення наслідків травм обличчя.
news-image

Сімнадцятирічна дівчина померла під час пластичної операції в московській приватній клініці. Про це повідомила старший помічник керівника Головного слідчого управління СК по Москві Юлія Іванова, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

"Увечері 13 червня під час проведення пластичної операції в одній з приватних клінік на Мічурінському проспекті 17-річна дівчинка померла на операційному столі. За попередніми даними, операція виконувалася співробітниками клініки з метою усунення наслідків травм обличчя", - повідомила вона.

За даним фактом порушено кримінальну справу за п. "В" ч. 2 ст. 238 КК РФ - "Надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть людини".

Слідчі спільно з поліцейськими проводять обшуки в офісі клініки. Для встановлення точної причини смерті дівчини буде призначена судмедекспертиза.

За даними РЕН ТВ, загибла - Катерина Б. з Ростовської області, народилася з синдромом Голденхара і виросла в дитбудинку. Дівчина була героїнею телевізійного шоу «Пусть говорят», де їй зголосився допомогти пластичний хірург з Москви.

Читайте також: Ботулізм в Україні: 60 випадків і проблема із сироваткою