Суспільство
16 червня 2017
«Українцям і росіянам не жити один без одного, так вирішив Бог» - Ганна Герман (відео)
Герман закликала усіма можливими способами уникнути зіткнення українців і росіян.
news-image

Український і російський народи намагаються зіштовхнути лобами, але з цього нічого не вийде. Сам Господь розпорядився, що вони повинні жити разом. Таку думку в ефірі телеканалу Newsone висловила прес-секретар екс-президента України Віктора Януковича, колишній народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

"Український народ - не ворог російського народу, а російський народ - не ворог українського народу. Верхівки завжди домовляться. Економічне співробітництво триває. Росія продовжує бути одним із головних економічних партнерів України", - сказала екс-нардеп.

Герман закликала усіма можливими способами уникнути зіткнення українців і росіян.

"Люди не можуть спокійно їздити до своїх рідних, здійснювати звичайні людські зв'язки. Вони отримують недостовірну інформацію, бояться, переживають... Намагаються зіштовхнути народи і зробити їх ворогами. Ось цього треба уникнути. Нам не жити один без одного. Ми тисячоліттями жили разом і ми будемо жити разом. Так Господь розпорядився, що ми поруч", - підсумувала колишня радниця Януковича.