Світ
16 червня 2017
В Італії викрили фальшивого князя, який подарував титул графині Памеле Андерсон
Стефан Чернетік, який представлявся князем Чорногорії, відповість перед судом за шахрайство при обтяжуючих обставинах.
news-image

В Італії затримано шахрая, який видавав себе за князя Чорногорії, передає «Є!» із посиланням на Repubblica.

Одним із найефектніших "виходів" князя Чорногорії, його превосходительства Стефана Чернетіка, стала Благодійна вечеря і "Бал лілій", що пройшов в Санта-Маргеріта-Лігуре рівно два роки тому, і на завершення якого князь люб'язно подарував титул графині відомій американській актрисі Памелі Андерсон.

Італійські ЗМІ неодноразово проводили приватні журналістські розслідування, вже давно підозрювали обман, однак італійська поліція навсправжки зацікавилася "князем" тільки зараз.

Самозваний князь Чорногорії Стефан Чернетік весь цей час активно користувався своїм фальшивим дворянським становищем.Так, представляючись князем Чорногорії, Чернетік безкоштовно проживав на розкішних курортах та проводив життя серед зустрічей зі знаменитостями і званими вечерями, зрозуміло, коштом останніх.

Крім того, щоб заробити на життя, Чернетік активно роздавав дворянські титули і, навіть, "сприяв" отриманню дипломатичних паспортів, зрозуміло, фальшивих, як і сам князь.

Як з'ясувала поліція Бріндізі, Стефан Чернетік  насправді  народився в Трієсті і проживав в Турині. Його заарештували на розкішному курорті в Бріндізі, де самозванець приймав релігійних діячів і підприємців.

Чернетіку пред'явлені звинувачення в шахрайстві при обтяжуючих обставинах, зберіганні й виготовленні підроблених документів, що засвідчують особу, хибному використанні державної символіки.

Читайте також: Десять причин: нардеп пояснив, чому він виступає проти ЛГБТ-параду